Keväällä 2019 idea tuli lähinnä hirvenmetsästäjiltä, joilla oli haaveena päästä pitämään taukoa sateelta ja tuulelta suojaan. Seuralla on kyllä kämppä ja laavuja, mutta ne olivat hirvenmetsästyksen yhteydessä hankalasti saavutettavissa ja kämpälläkin saattoi vähän ahdasta olla puuhellan äärellä. Niinpä vaihtoehdoksi tuli rakentaa kota, jossa tulisija on keskellä sekä riittävästi tilaa ja jonne on helppo tulla kesken jahdin. Päätettiin aloittaa talkoot ja aluksi kaadoimme kämpän lähistöltä sopivia männyn runkoja, jotka oli tarkoitus käyttää kotaan. Mäntyrunkojen päälle kaavailtiin vahvaa muovipressua joka pitäisi sateen ja tuulen loitolla. Suunnitelmien edetessä saimme avustuksia ja yhtäkkiä edessä oli tilanne, että oltiin rakentamassa kunnon kotaa johon valetaan betonilattia ja seinät ovat liimapalkkia. Kesän edetessä järjestettiin talkoita metsästysseuran ja kyläläisten kanssa. Yhteistyötä ja avustuksia saatiin myös paikallisilta yrityksiltä ja kyläyhdistykseltä. Suuret kiitokset niistä. Kota rakennettiin lähelle Vimpeliin menevää tietä, Rävärumpuun. Kota seuran jäsenten ja kyläläisten vapaassa käytössä. Pidetään kodasta hyvää huolta yhdessä ja noudatetaan sinne laadittuja sääntöjä.

Kota, tässä kuvassa vielä hieman keskeneräisenä.